REDIZAJN LOGOTIPA I VIZUALNOG IDENTITETA FIRME WISCHT DOO

Identitet kompanije odnosno njen znak i logotip su vrlo važni segmenti poslovne strategije svake kompanije. Nakon definisanja logotipa i znaka kreće se u izradu vizualnog identiteta.


Vizualni identitet nastaje planiranjem i koordiniranjem vizualnih elemenata prezentacije Wischt Machinery i usklađuje se sa čitavom koncepcijom marketinga. Identitet jedne kompanije je pre svega njen prvi kontakt sa javnošću, samim tim mora da komunicira u ime komapije na nacin koji je to marketing predvideo. Vrlo je bitno da pre svega jedna kompanija održava korak sa vremenom I trendovima dizajna, kao I da prati svoj razvoj I uskladi ga sa osvežavanjem vizualnog identiteta.

WISCHT d.o.o. kompanija  je u proteklih nekoliko godina značajno napredovala, proširila spektar ponude I otvorila novi pogon. Upravo iz tih razloga, pokrenut je redizajn kako logotipa tako I web stranice,  koji uz osvežen I dopunjen sadržaj na moderniji I atraktivniji način predstavljaju našu kompaniju. Novi logotip kompanije dizajniran je u skladu sa potrebama I delatnostima koje kompanija obavlja.

  Izrazito ostri I jednostavni oblici oslikavaju tehničku preciznost, snagu , I stabilnost koju I same mašine pružaju, a u isto vreme naglašava jednostavnost I autentičnost proizvoda.  Web stranica je takodje redizajnirana u modernom stilu po našim instrukcijama, izradu Web prezentacije i podršku  firme UZD SERTINI - Sales Marketing Group  I na jedan vrlo jednostavan način nudi svakom korisniku mogućnost da brzo dođe do željenih informacija, uz pregršt fotografija I tehničkih objašnjenja koje I onim manje stručnim korisnicima omogućavaju brzo snalaženje.

Anja Rakic

Dizajn I marketing

WISCHT DOO

Company Presentation

Photo Gallery

News / Events

General Catalogue

Prijatelj sajta DolinaZdravlja.Com